Over Levarus Zwolle

Wij beschikken over decennia aan ervaring binnen de uitvaartbranche en kunnen hierdoor zorgvuldige, maar ook zorgzame hulp bieden. Wij zijn er om u te ontzorgen en te helpen bij het op een respectvolle wijze afhandelen van de inboedel. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke benadering en een transparante werkwijze.

Levarus Voert Een Huis Ontruiming Uit

Team Levarus

Tim Hazekamp

”Ik vind het een voorrecht om anderen te mogen helpen tijdens moeilijke momenten. Samenwerken met nabestaanden geeft mij energie en voldoening.”

Tim Hazekamp
Nathan Loonstra

”Door mijn ervaring in de uitvaartbranche, weet ik goed waar een familie behoefte aan heeft tijdens dit moeilijke proces. Gedurende deze periode wil ik families en nabestaanden de hulp bieden die zij nodig hebben.”

Nathan Loonstra
Rob de Vries

”De klant moet altijd het gevoel hebben de regie in handen te houden, maar geen last meer hebben van alle praktische beslommeringen.”

Rob De Vries

Missie van Levarus

Onze missie bij Levarus is om nabestaanden te ondersteunen tijdens een emotioneel uitdagende periode door het bieden van een professionele en respectvolle inboedelontruiming.

Wij streven ernaar om de last van de ontruiming uit handen te nemen en zorgen voor hergebruik en recycling van de inboedel, met als doel het verminderen van afval en het ondersteunen van goede doelen.

Offerte aanvragen
Nathan Draagt Een Verhuisdoos

Visie van Levarus

Onze visie is om een voorbeeld te zijn in de ontruimingsbranche door het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten en het bieden van een stressvrije en respectvolle ervaring voor onze klanten.

Wij streven ernaar om een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin wij werken door het ondersteunen van lokale goede doelen en het creëren van dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We willen dat onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen en de steunende schouder in een moeilijke periode zijn.

Offerte aanvragen
Tim Draagt Een Verhuisdoos Met Een Glimlach